0342 745 004

Jaarprogramma 2019

Op 17 januari 2019 vond onze jaarlijkse nieuwjaarsborrel plaats. Een goed bezochte en gezellige bijeenkomst, waarin een veelzijdig jaarprogramma voor 2019 is toegelicht.

Hospitality theater
Op 7 maart de grote PIMP-show met de titel ‘Lachen, leren, ieder zijn vak.’ Beleef een prikkelende, vrolijke en inspirerende avond waarin op beeldende wijze de do’s en dont’s van de hospitality op de planken worden gebracht. Met pakkende voorbeelden, tips & tricks uit de rijke praktijk van hospitality trainer en vakman Milo Berlijn.
Entertainment en educatie komen samen in een verrassende theatershow die ons laat nadenken en voornamelijk laat lachen.

Ledenvergadering
Op 9 april om 16.00 uur zal op Norschoten de Algemene Leden Vergadering (ALV) plaatsvinden, waar we als bestuur financieel en inhoudelijk verantwoording afleggen  voor het afgelopen jaar. We willen de gelegenheid ook aangrijpen om met elkaar te brainstormen over mogelijke invullingen van toekomstige bijeenkomsten. Graag horen we van onze leden wie een goede spreker weet die we echt eens moeten uitnodigen, of een interessante locatie om te bezoeken.

Duurzaamheidswandeling
In juni volgt een duurzaamheidswandeling in de Glind, gevolgd door een ontbijt. Dat betekent dus vroeg op! In september volgt een bijeenkomst over gezondheid en in oktober een groot duurzaamheidsevent vanuit de SOGB, bedoeld voor alle ondernemersverenigingen. Exacte data en locaties worden nog bekend gemaakt.

Publicatiedatum: 15 februari 2019