0342 745 004
Leden businessclub Zorg & Welzijn Barneveld Arienne Versendaal

Arienne Versendaal

Stichting Breder
Directeur

Bij Stichting Breder gaan we altijd uit van het positieve. In onze ogen verdient iedereen dezelfde kansen. Kansen op gelijkwaardigheid en meedoen in de samenleving. Want we snappen dat je zoveel mogelijk zelf de regie wilt houden en een zo gewoon mogelijk leven wilt leiden. Daar helpen we je graag bij.

We staan voor je klaar met verschillende vormen van zorg. Voor kinderen, tieners, volwassenen en gezinnen.

  • Begeleiding thuis

Met onze begeleiding thuis bieden we ondersteuning bij jou thuis of voor thuis. Daarbij maakt het niet uit hoe oud je bent. Ook niet of je een gezin hebt, zelfstandig woont of bij je ouders woont.

  • Logeren en naschoolse opvang

Spelenderwijs leren, jezelf zijn en vooral ontspannen. Daar is logeren en naschoolse opvang bij Stichting Breder voor kinderen en tieners op gericht. Daarnaast helpen we zo ouders om de zorg voor even los te kunnen laten. Lees hieronder meer over onze mogelijkheden voor logeren, naschoolse opvang en de vakantieweek.

  • Beschermd wonen

Je bent oud genoeg om uit huis te gaan, maar het is een te grote stap om helemaal op jezelf te wonen. Maar je wilt het wel. Bij Stichting Breder bieden we hier mogelijkheden voor.
Wij helpen je in deze veilige omgeving op weg, met waardering en respect. In huis leer je je eigen leven organiseren zoals jij dat wilt en tegelijkertijd steeds meer verantwoordelijkheden dragen. Er is volop aandacht voor jou, terwijl je de ruimte hebt om je eigen keuzes te maken.

  • Wonen voor kinderen en jeugd

Wonen bij Stichting Breder staat voor opgroeien en je ontwikkelen in een veilige omgeving. Zo lang als nodig is. We vinden het belangrijk dat kinderen een zo gewoon mogelijk leven hebben. Daarom wonen we met elkaar samen als gezin. In een huis als elk ander. We doen samen boodschappen, soppen het huis, vieren feest, maar delen ook de verdrietige dingen. We behandelen niet, maar zorgen wel goed voor je. Er is aandacht voor elk kind, om ervoor te zorgen dat het zich volledig geaccepteerd en gewaardeerd voelt.