0342 745 004
Leden businessclub Zorg & Welzijn Barneveld Karin Breuker

Karin Breuker

Zorgorganisatie Norschoten
Raad van bestuur

Zorgorganisatie Norschoten is dé specialist in de regio op het gebied van hoogcomplexe zorg en behandeling. Ruim 800 medewerkers en 500 vrijwilligers laten een frisse wind waaien door de ouderenzorg. Bij ons treft u hartveroverende zorg, behandeling, welzijn en wonen vanuit een veelkleurige christelijke identiteit. Ons werk doen wij dagelijks met veel plezier en altijd van hart tot hart.

Wij zorgen duidelijk anders. Gepassioneerd, betrouwbaar, servicegericht en altijd in verbinding met onze cliënt. Met focus op zeggenschap en betrokkenheid van de cliënt bieden wij zorg, welzijn, behandeling en gastvrijheid op het juiste moment. Wij ondersteunen en werken samen met de naasten van cliënten, professionals, vrijwilligers en samenwerkingspartners.

We bieden verpleeghuiszorg in Barneveld op de locaties Klaverweide, Kweekweg en Drostendijk. Ook hebben we locaties in Kootwijkerbroek en Garderen. In Putten en Elspeet biedt Norschoten verpleeghuiszorg in verpleegappartementen in de vorm van Volledig Pakket Thuis (VPT). Norschoten beschikt over een Kennis- en behandelcentrum waar meer dan 80 artsen, paramedici, verpleegkundig specialisten en gespecialiseerde verpleegkundigen werkzaam zijn. Op onze hoofdlocatie hebben we een grote revalidatieafdeling, waar gemiddeld 300 patiënten per jaar worden behandeld. Hospicezorg bieden we in onze hospice in Barneveld.

In onze dagcentra bieden we dagbegeleiding en dagbehandeling. U kunt onze dagcentra vinden op veel plaatsen in de regio: Barneveld, Scherpenzeel, De Valk, Elspeet, Garderen en Putten. Op deze manier maken we het langer zelfstandig thuis wonen mogelijk.

U ziet, Zorgorganisatie Norschoten zit overal!