0342 745 004
Leden businessclub Zorg & Welzijn Barneveld Kees Vlot

Kees Vlot

Krb. communicatie
Directeur

Uw project bij krb. start altijd met een advies. De omvang kan verschillen van één telefoontje of mailtje tot aan brainstormsessies of een doortimmerd strategiedocument. Het een vinden we niet minder uitdagend dan het andere. Hoe ver ons advies gaat, dat bepalen we natuurlijk samen vooraf. We spreken niet voor niets van ‘co-creatie’.

Strategische en creatieve vakmensen

De beste resultaten bereikt u met co-creatie. Wat dacht u ervan als we uw specialisme en onze specialismen combineren? Uw kennis van de organisatie, beschikbare mensen en middelen en van uw branche is voor ons onmisbaar. Andersom hebben wij u veel te bieden als het gaat om het uitdenken, uitwerken én uitvoeren van effectieve communicatie. En zo maakt 1 + 1 minimaal 3.

Onze dienstverlening is vele malen breder dan ‘alleen’ onze eigen talenten. Krb. is echt wat je noemt een full service bureau. Ons netwerk kun je gerust omschrijven als enorm. En dat is geen toeval. Voor ons betekenen relaties veel meer dan winst: het gaat erom samen te werken, banden te smeden en mensen met elkaar in contact te brengen op momenten dat beide partijen daar voordeel bij hebben. Welke connectie mogen we voor u maken? En welke maakt u voor ons?