0342 745 004

Uitnodiging themabijeenkomst Positieve gezondheid

Op  woensdag 25 september organiseren leden van  de Businessclub voor Zorg en Welzijn Barneveld een bijzondere avond! Deze avond zal in het teken staan van Positieve Gezondheid en wordt georganiseerd in samenwerking met Rogier Berghauser Pont. Met plezier is hij verbonden aan het Institute for Positive Health (iPH). Hij coacht  mensen naar een beter leven en zet zich graag in om (zorg)professionals op te leiden in het aannemen van een brede blik op gezondheid.

De grondlegger achter Positieve Gezondheid en initiatiefnemer van iPH is Machteld Huber (voormalig huisarts en onderzoeker). Deze stichting wil van Nederland de grootste Blue Zone ter wereld maken, een plek waar mensen langer, gezonder en gelukkiger leven dan waar ook ter wereld. Het instituut wil de beweging die ontstaan is rond Positieve Gezondheid stimuleren, versterken en versnellen. Positieve Gezondheid is de uitwerking in 6 dimensies van de bredere kijk op gezondheid. Het concept is voortgekomen uit verkennend wetenschappelijk onderzoek.

 

 

 

 

 

 

Vanwege het bijzondere thema zijn ook niet-leden zijn van harte uitgenodigd voor deze avond! Voor een ieder die op welke wijze dan ook actief is in de zorg- en welzijnsbranche, is deze avond bedoeld en kan met onder het genot van gezonde hapjes en drankjes, verzorgd door voedingscoach, Alice van Nieuwenhuizen inspiratie opdoen.

Wil je dus meer weten over Positieve Gezondheid, kom dan naar de workshop op 25 september 2019. De inhoud van deze sessie is een kennismaking met Positieve Gezondheid, het ontstaan van het gedachtegoed en wat je ermee kunt.

Datum: 25 september.
Tijd: 19:00 tot 21:30.
Locatie: Van Zuylen van Nieveltlaan 54, 3771 AC Barneveld

Let op: parkeren kan tegenover het pand van Ruiter Actief, bij de Karwei.

Deelname aan deze avond kan na aanmelding bij secretariaat Businessclub Zorg en welzijn onder vermelding van naam, functie en organisatie bij: Gerda Post (g.post@welzijnbarneveld.nl)

 

Publicatiedatum: 12 september 2019